Een koe betekent toekomstperspectief

Bij Heifer steunen we boerengezinnen in armoede om zelfredzaam te worden. Dit doen we door praktische kennis, goed vee en professionele begeleiding te bieden aan gezinnen en gemeenschappen. Met deze slimme en duurzame formule kunnen gezinnen leven van het land.

"Binnen mijn vak is het winnen van een Gouden Kalf een geweldige prestatie. Maar de kalfjes van Heifer zijn écht goud waard! Deze kalfjes veranderen levens."

Door gezinnen een drachtige koe en praktische kennis te geven, wordt er eigenlijk zoveel meer gegeven: verse melk, een stabiel inkomen, zelfvertrouwen en een toekomstperspectief. Elk gezin dat een drachtige koe ontvangt, geeft het kalfje en de opgedane kennis door aan een ander gezin. Zo helpen ze dorpsgenoten om ook een beter leven op te bouwen. Daarom zijn de kalfjes van Heifer goud waard!

Jouw donatie is goud waard

Met de methode van Heifer hebben inmiddels 43 miljoen gezinnen een gezonde maaltijd op tafel staan en verdienen ze een goed inkomen. Maar we zijn er nog lang niet! Nog steeds gaat 1 op de 11 mensen iedere dag met honger naar bed. Dat is onacceptabel! Met jouw steun kunnen zij honger en armoede definitief achter zich laten.

Met een gift geef je een gezin de tools om zélf een beter leven op te bouwen. Daarom is jouw donatie óók goud waard.

Doneer een kalf dat goud waard is

© 2024 Heifer Nederland