team heifer nederland

Sinds 1999 heeft Heifer Nederland zich ontwikkeld van een idealistische eenmanszaak naar een solide organisatie met professionele werknemers. We ontwikkelden en innoveerden. Met altijd hetzelfde doel voor ogen: gezonde voeding en een stabiel inkomen voor arme boerengezinnen. Ons team in Roosendaal bestaat uit acht enthousiaste medewerkers. We worden bijgestaan door een betrokken raad van toezicht.

maak kennis met ons team:

Ivonne Schulenberg

Bedrijfsvoering en financiën

Ivonne zorgt ervoor dat onze cijfers perfect op orde zijn! Naast haar werkzaamheden rondom financiën en bedrijfsvoering in Nederland, is ze ook betrokken bij de projecten. "Dat ik binnen mijn vakgebied en samen met dit gedreven team iets kan betekenen voor de medemens, maakt dat ik dagelijks met een glimlach weer naar huis ga."

Anne Marije - Heifer

Anne-Marije in ’t Veld

Fondsenwerving en Communicatie

Anne-Marije organiseert alle offline campagnes en belacties gericht op particuliere donateurs en kerken. Ook zorgt ze voor zichtbaarheid in de Nederlandse media.

Sara - Heifer

Sara Peeters

Programma's

Sara woonde een aantal jaren in Afrika waar ze onze werkwijze met eigen ogen heeft gezien. Ze coördineert de projecten en onderhoudt contact met onze partners. Door de nauwe samenwerking kent ze alle buitenlandse collega’s en projecten goed.

Ingeborg - Heifer

Ingeborg Geluk

Corporate & Foundation Partnerships

Ingeborg verkent samen met bedrijven en fondsen in Europa wat we voor en mét elkaar kunnen betekenen. Door doelstellingen en krachten te bundelen creëren we gezamenlijk meerwaarde. Ze werkt nauw samen met onze internationale collega’s.

Willy - Heifer

Willy Rasenberg

Donateursadministratie

“Goedemorgen, Heifer Nederland, met Willy”. Als je ons belt, krijg je 9 van de 10 keer Willy aan de telefoon. Ze zorgt voor de donateursadministratie en financiële verwerking van donaties. Bij haar zijn alle donaties in goede handen.

Sharon Nuijten

SHARON NUIJTEN

Major donors & nalatenschappen

Hoe maak je de wereld een stukje mooier met elkaar? Bij leven en erna. Met een passie voor relatiemanagement is het Sharon’s missie om mensen te laten zien dat geven en nalaten aan een maatschappelijk doel het leven meer betekenis geeft.

Raad van toezicht:

Contact

Heb je een vraag over werken bij Heifer of wil je een open sollicitatie sturen?
Mail ons op info@heifer.nl of bel naar 0165-520123.