De kracht van een sterk netwerk

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Sinds onze oprichting maken we deel uit van een internationaal netwerk van gerenommeerde non-profit organisaties. De samenwerking met organisaties uit dit netwerk biedt belangrijke voordelen voor effectiviteit, efficiency en risicobeheer. Maar ook in Nederland bundelen we onze krachten met verschillende partners.

Netwerk Heifer

Heifer International

Heifer Nederland maakt deel uit van het netwerk van Heifer International. Heifer Nederland speelt als strategisch partner van Heifer International een belangrijke rol in het verkennen en identificeren van waardevolle partnerschappen en financieringsmogelijkheden in Europa.

Brancheorganisaties en netwerken

Heifer is aangesloten bij diverse brancheorganisaties – zoals AgriProfocus, Goede Doelen Nederland en Partos – en neemt deel aan vele platforms, netwerken, bijeenkomsten en trainingen. Als lid van Goede Doelen Nederland onderschrijven wij de afgesproken gedragscode voor fondsenwervende instellingen. En als Partos-lid streeft Heifer ernaar te handelen volgens de gedragscode van deze brancheorganisatie.

Onze ambassadeurs en vrijwilligers

Onze ambassadeurs en vrijwilligers brengen het werk van Heifer onder de aandacht van een groter publiek. Zij zijn op een bijzondere manier betrokken bij het overwinnen van honger en armoede.

Benieuwd hoe je als zakelijk partner met Heifer kunt samenwerken?

Lees hier hoe je als bedrijf, fonds, stichting of institutioneel partner impact kan maken.