Over Heifer

Ruim 75 jaar ervaring

Heifer Nederland is een zelfstandige ontwikkelingsorganisatie. We maken deel uit van het internationale Heifer netwerk, dat in 1944 is gestart met de bestrijding van honger en armoede door het stimuleren van duurzame veehouderij. Eind jaren ‘30 gaf Heifer al jonge, drachtige koeien (vaarzen, of heifers in het Engels) aan mensen die te lijden hadden onder de Spaanse burgeroorlog. Het eerste kalf gaf men door aan iemand anders.

Onze missie

Samen met boerengemeenschappen maken we een einde aan honger en armoede en stimuleren we een duurzame omgang met het milieu.

Ons team

De drijvende kracht achter Heifer bestaat uit een klein team met zeer betrokken mensen. Maak kennis met het team in Roosendaal en de leden van de raad van toezicht.

Beleid

Ben je benieuwd naar onze plannen voor de komende jaren? Of wil je meer weten over ons belonings- en integriteitsbeleid? Hier lees je alles over onze plannen, procedures en reglementen.

Beleid Heifer Nederland

Samenwerken met Heifer

We willen met ons werk zoveel mogelijk impact bereiken. Dat kunnen we niet alleen. Daarvoor gaan we op lokaal en (inter)nationaal de samenwerking aan met diverse instanties.