Kom in actie

Door jouw omgeving te informeren en inspireren of door het werven van donaties lever je een belangrijke bijdrage aan ons werk en de projecten. Activeer vrienden, familie, je vereniging of school en help samen honger de wereld uit. Wij denken graag met je mee.

Singelloop - Actie - Heifer

Inspiratie nodig? Lees wat anderen doen:

Zelfgemaakte kopjes en koekjes

De kinderen van familie Nederlof uit Sliedrecht zijn door weer en wind langs de deuren gegaan met folders van Heifer en zelfgemaakte mokken en koekjes. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor ons werk. Nadat ze het resultaat van hun actie hadden gepresenteerd in de kerk, heeft de kerk het bedrag verdubbeld. Een prachtig voorbeeld hoe een klein initiatief tot een groot resultaat kan leiden.

Kom in actie heifer singelloop

Gesponsord hardlopen

Al een paar jaar lang verschijnt een groep enthousiaste hardlopers aan de start van de Bredase Singelloop. Van jong tot oud lopen ze in Heifer shirts hun eigen afstand. Dat ze zich laten sponsoren is geweldig, maar ook de aandacht die de actie krijgt is onbetaalbaar. In 2018 haalden we zelfs de krant!

klimaatproject tanzania heifer

Een donatie vragen als cadeau

Ter ere van het afscheid bij een waterschap vroeg de dijkgraaf donaties voor het klimaatproject ‘Igunga’ in Tanzania. Diverse waterschappen deden een bijdrage en steunden hiermee families die getroffen worden door klimaatverandering. Dankzij deze actie kwam ons project meteen onder de aandacht bij een groep mensen die ons misschien nog niet kenden. Super waardevol!

We ondersteunen je graag bij het verder uitdenken van jouw initiatief. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.