Ambassadeurs en vrijwilligers

Onze ambassadeurs en vrijwilligers brengen het werk van Heifer onder de aandacht van een groter publiek. Zij zijn op een bijzondere manier betrokken bij het overwinnen van honger en armoede.

Een aantal mensen is structureel aan Heifer verbonden en ondersteunt ons met persoonlijke kennis en inzet. Een goed voorbeeld is de raad van toezicht die zich onbezoldigd inzet voor Heifer, maar ook experts uit het bedrijfsleven op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, landbouw en veehouderij. Deze vrijwilligers staan dicht bij de organisatie en de missie, en worden regelmatig geïnformeerd en betrokken bij ons werk. Daarnaast is er een grote groep mensen die ons steunt met spontane activiteiten op het gebied van fondsenwerving en voorlichting, en dragen zo bij aan de naamsbekendheid van Heifer.

Anniek Pheifer

Actrice Anniek Pheifer zet zich sinds 2010 vol overgave in voor ons werk. Via haar eigen netwerk en social media kanalen brengt Anniek het werk van Heifer onder de aandacht. In februari 2013 bezocht ze meerdere projecten in Ghana. “Wat een reis. Wat zijn de boeren en boerinnen sterk en wat hebben ze een doorzettingsvermogen. Ik ben diep onder de indruk. En ik heb met eigen ogen gezien: de Heifer methode werkt”.

Ambassadeurs Heifer