Ambassadeurs en vrijwilligers

Onze ambassadeurs en vrijwilligers brengen het werk van Heifer onder de aandacht van een groter publiek. Zij zijn op een bijzondere manier betrokken bij het overwinnen van honger en armoede. Een aantal van hen is structureel aan Heifer verbonden en ondersteunt ons met persoonlijke kennis en inzet, zoals de raad van toezicht en experts uit het bedrijfsleven op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, landbouw en veehouderij. Daarnaast is er een grote groep mensen die ons steunt met spontane activiteiten op het gebied van fondsenwerving en voorlichting, en dragen zo bij aan de naamsbekendheid van Heifer.

Anniek Pheifer

Actrice Anniek Pheifer zet zich sinds 2010 vol overgave in voor ons werk. Ze werkt mee aan verschillende campagnes en brengt via haar eigen netwerk en social media kanalen het werk van Heifer onder de aandacht. Zo heeft ze onlangs bijgedragen aan de campagnes ‘Jij bent goud waard’ en ‘Gouden kalf’, waarin we op een originele manier aandacht hebben gevraagd voor het werk van Heifer. 

 

Yvette van Boven

Ook kookboekenschrijfster en presentatrice Yvette van Boven steunt het werk van Heifer en heeft samen met ons een e-boekje gemaakt voor de Stop Honger Actie in oktober 2023. Dit boekje bevat heerlijke recepten die niet alleen lekker zijn, maar ook helpen om voedselverspilling tegen te gaan. De recepten zijn geïnspireerd op Yvettes boek ‘Van Bovens Leftovers’. Onze huidige donateurs konden het receptenboekje gratis downloaden, terwijl nieuwe donateurs een downloadlink ontvingen in hun inbox bij een donatie van €3 of meer. Om zoveel mogelijk aandacht te genereren voor de campagne, heeft Yvette de actie actief gepromoot op haar eigen Instagram en in haar podcast met Teun van de Keuken.

De projectdeelnemers