Heifer & NAC Ladies Businessclub

Samen voor vrouwelijk leiderschap en maatschappelijke betrokkenheid

Sinds maart 2022 maakt Heifer Nederland deel uit van het uitgebreide netwerk van de NAC Business Club. Heifer en NAC hebben een mooie gemene deler: zowel binnen onze projecten als binnen het zakelijke netwerk van de voetbalclub staat ‘women empowerment’ centraal. In de business club zijn veel actieve onderneemsters betrokken. Deze vrouwen, werkzaam in diverse branches, zochten sterk naar onderlinge verbondenheid.

Vanuit deze gedeelde waarden en ambitie gingen een aantal vrouwelijke sponsoren en leden vorig seizoen met NAC in gesprek. Dit leidde tot de gezamenlijke lancering van de NAC Ladies Businessclub voor het seizoen 2023-2024. Bijzonder is dat Sharon Nuijten vanuit Heifer Nederland hierbij is aangesloten. Het hoofddoel van de businessclub is het vergroten van de zichtbaarheid van vrouwen binnen NAC, een doel dat naadloos aansluit bij de kernwaarden van Heifer en ons streven naar een gelijkwaardige positie van vrouwen.

Sharon Nuijten van Heifer: “Door het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten met een maatschappelijk karakter, willen de vrouwen van de NAC Ladies Businessclub niet alleen onderlinge verbondenheid creëren, maar ook een positieve impact hebben op de samenleving. Deze unieke uitbreiding van de NAC Business Club is een bijzondere samenwerking tussen ondernemende vrouwen, met als gezamenlijk doel het bevorderen van vrouwelijk leiderschap en maatschappelijke betrokkenheid.”