Bedrijven & Bedrijfsfondsen

Consumenten doen liever zaken met bedrijven die samenwerken met goede doelen, en ook werknemers gaan met meer enthousiasme aan de slag voor een bedrijf dat betrokken is bij een goed doel. Als supporter van Heifer laat je zowel intern als extern zien dat jouw bedrijf maatschappelijk betrokken is.

Financiële bijdrage

Door de brede aanpak van Heifer zijn boerengezinnen minder kwetsbaar en blijven ze overeind bij tegenslagen. Met een financiële bijdrage lever je een belangrijke bijdrage aan ons werk. Alleen door samen te werken kunnen we een einde maken aan honger en armoede. Bovendien zijn financiële giften aftrekbaar van de belasting.

Met een jaarlijkse donatie van €5.000 of meer kun je al een groot verschil maken. Samen kijken we naar een passend project. We houden je op de hoogte van de activiteiten en ontwikkelingen en je ontvangt tweejaarlijks exclusieve voortgangsrapportages. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Support als bedrijf of corporate foundation

Als bedrijf of bedrijfsfonds investeer je in structurele verandering op lokaal, regionaal of zelfs landelijk niveau. Door de samenwerking met Heifer aan te gaan bundelen we onze kennis en expertise en bereiken zo maximale impact. Heifer heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van op maat gesneden voorstellen. Verken samen met ons wat de mogelijkheden zijn binnen onze programma’s en thema’s.

Gezamenlijke marketing actie

Een gezamenlijke marketingactie (ook wel Cause Related Marketing genoemd) is een tastbare manier om jouw organisatie of merk als maatschappelijke betrokken te profileren. Een marketingcampagne versterkt het maatschappelijke imago van jouw organisatie, geeft een boost aan de verkoop en spreekt nieuwe markten aan. Daarnaast levert het naamsbekendheid op voor de missie van Heifer en financiën voor de projecten. Heifer heeft een professioneel team achter zich voor het creëren van een goed doordachte campagne.

Onze partners

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Ingeborg Geluk via ingeborg@heifer.nl of telefoonnummer 0165-520123.
Of vul het contactformulier in.