Partner met Heifer

Alleen sterke allianties maken duurzame verandering mogelijk. Het structureel overwinnen van honger en armoede vraagt om een gezamenlijke inzet van particulieren, bedrijven, fondsen, stichtingen en overheden.  

Bedrijven & bedrijfsfondsen

We werken nauw samen met bedrijven over de hele wereld die onze missie ondersteunen: een einde maken aan honger en armoede, met zorg voor het milieu. Wat kunnen we voor elkaar betekenen:

Water vrachtwagen Heifer Nederland

Fondsen & Stichtingen

Als fonds of stichting bereik je structurele verandering. Samen kijken we naar de wensen vanuit de organisatie en de mogelijkheden die onze programma’s bieden.

Institutionele partners

We beschouwen de Europese Unie en de Nederlandse overheid als belangrijke partners, met wie we verschillende projecten hebben geïmplementeerd. We staan open voor samenwerkingen met andere institutionele- en samenwerkingspartners. Is jouw organisatie geïnteresseerd om de krachten te bundelen?

Ananasverkoop Heifer Nederland

Impact capital

In de programma’s van Heifer wordt veel aandacht besteed aan het tot stand brengen of verbeteren van agrarische waardeketens en het versterken van de handelspositie van de boeren. Dit doen we door het opzetten van coöperaties en het creëren van extra toegevoegde waarde aan hun producten. Deze aanpak vraagt om een nieuwe manier van financiering; impact investment.

Partners van Heifer Nederland

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het formulier hiernaast. Wij helpen je graag verder.