Samen bouwen we aan een betere wereld – Earth Day 2022

Every Day Earth Day!

Ieder jaar vieren we op 22 april Earth Day. Maar bij Heifer is het elke dag Earth Day! Samen met onze boeren bouwen we dagelijks aan een betere wereld… voor onszelf, voor onze kinderen, voor onze planeet. 

Kleinschalige boeren produceren een derde van het voedsel in de wereld. Zij zijn daarom in de perfecte positie om de landbouwpraktijken toe te passen die klimaatverandering aanpakken en gezonde, duurzame agrosystemen creëren.

Earth Day 2022

Bij Heifer leren boeren alles over klimaat-slimme landbouw en duurzame veehouderijmethoden. Zodat ze voldoende voedsel verbouwen, voor zichzelf en hun omgeving, en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld. 

Wat kan jij doen?

Je steentje bijdragen aan een gezondere planeet hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Je kunt al een grote impact maken door kleine veranderingen in het dagelijks leven door te voeren. Denk aan:

  • Recycle je afval
  • Gebruik energiezuinige lampen
  • Koop je producten lokaal
  • Gebruik zo min mogelijk plastic
  • Zet de verwarming een paar graden lager
  • Vervang zoveel mogelijk bestrating in je tuin voor groen (ziet er ook nog eens gezelliger uit)

Draag samen met Heifer bij aan een betere wereld!

Met een donatie aan Heifer, steun je boeren die iedere dag de wereld een stukje beter maken. Voor €15 bijvoorbeeld, kan een boerengezin worden getraind in klimaat-slimme landbouw technieken. Uiteraard is iedere bijdrage van harte welkom!

Verbouwen gewassen Mexico wereldwaterdag