ALLEEN SAMEN BEREIK JE STRUCTURELE VERANDERING

 We hebben allemaal een belangrijke rol in het overwinnen van honger en armoede. Maar alleen samen bereiken we structurele verandering. Met een betekenisvolle financiële bijdrage aan onze projecten of door Heifer op te nemen in het testament zorg je ervoor dat wij onverminderd ons werk kunnen voortzetten.

“We hebben allemaal een belangrijke rol in het overwinnen van honger en armoede. Als Heifer werken wij samen met boerengezinnen, particulieren, bedrijven, fondsen en andere stichtingen aan deze gezamenlijke missie. Als Relatiemanager Major Donors en Nalatenschappen ga ik het gesprek aan met (potentiële) relaties en partners. Ik wil ze laten voelen en beleven wat het geven of nalaten aan Heifer betekent. Voor zichzelf en voor de beneficianten van ons werk. Dat je iets waardevols achterlaat. Dit heb ik zelf mogen ervaren tijdens mijn bezoek aan Malawi. Iedereen heeft andere wensen en behoeften. Samen kijken wat bij jou en jouw situatie past.”

Investeer in een wereld zonder honger

Denk je na over het geven van een grote gift? Dat is geweldig, want met mensen zoals jij kunnen een belangrijke bijdrage leveren in de strijd tegen honger en armoede. En als je Heifer voor langere tijd wilt steunen, kun je jouw giften aftrekbaar maken voor de Belastingdienst.

Laat idealen doorleven

Misschien heb je er wel eens aan gedacht om de steun aan onze projecten voort te zetten na het overlijden? Door Heifer op te nemen in je testament zorg je ervoor dat wij onverminderd ons werk kunnen voortzetten en nog veel meer arme boerengezinnen honger en armoede achter zich kunnen laten.

Malawi Sharon

Ga het gesprek aan

Wil je meer weten over het werk van Heifer en de verschillende mogelijkheden om onze krachten te bundelen? Sharon Nuijten, Relatiemanager Major Donors en Nalatenschappen, staat je graag te woord. Bel voor een persoonlijke afspraak naar 0643473327, stuur een mail naar sharon@heifer.nl of vul onderstaand formulier in.